Over Elke Opleiding & bijscholing

Wetenschap staat niet stil, daarom is het als diëtist belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe ontwikkelingen

In 2016 heb ik een professionele bachelor Voedings- en Dieetkunde aan UC Leuven (voorheen Katholieke Hogeschool Leuven) behaald. Enkel wanneer je dit diploma hebt, mag je jezelf een voedingsdeskundige & diëtiste noemen en word je erkend door het RIZIV. Hierdoor ben ik gebonden aan het beroepsgeheim: zowel de consultatie als de inhoud van de conversatie blijft tussen ons. Hier hecht ik énorm veel belang aan.

Waarom koos ik voor deze opleiding? Van kleins af aan heb ik interesse in voeding, smaken en wetenschap. Gedurende mijn middelbare schooltijd groeide mijn interesse om mensen te helpen. De keuze was dus snel gemaakt.

2021

  • Laboresultaten - Kintu

2020

  • e-Congres Metabolisme & Obesitas 2020 - Kintu
  • Kennisdag 2020: De biologie van eten voor je praktijk - Eetexpert
  • Low FODMAP Diet for IBS - Monash University

2019

  • MaagDarmLever congres 2019 - Kintu

2018

  • Studiedag eetdrang aanpakken als diëtist - Valetudo Tools voor Diëtisten

2017

  • Voedings- en gezondheidscongres - Nutrimedes
  • Eetbuien & emotioneel eten: de werking van het brein. Diëtist & psycholoog: een nodige samenwerking! -  Help Emo-eters
  • E-learning Preventie van type 2 diabetes - Diabetes Liga vzw
  • Superfoods & Raw foods - VBVD
  • Dag van de Diëtist - Kintu
'

2016

  • Voedings- en gezondheidscongres - Nutrimedes
  • Zuivel en zuivelalternatieven - VBVD
  • Opleiding: Sportdiëtetiek - Erasmushogeschool Brussel
  • Opleiding: Bachelor voedings- en dieetkunde - UC Leuven (voorheen Katholieke Hogeschool Leuven)